Džanan Musa morao hitno na operaciju

Nakon utakmice protiv Manrese

Džanan Musa morao hitno na operaciju

Haris Zilić

Loše vijesti stižu nam iz Španije.

Košarkaški bh. reprezentativac Džanan Musa sinoć kasno morao je hitno u bolnicu na operaciju.

U zaostaloj utakmici 19. kola ACB lige Breogan je u uzbudljivom meču savladao Manresu sa 98:94.

Musa je meč završio kao najefikasniji pojedinac. Ubacio je 18 poena i imao je devet skokova uz tri asistencije za 29 minuta na parketu, ali nakon utakmice stigle su loše vijesti.

Naš košarkaš je tokom jednog duela zadobio povredu vrata, a nakon utakmice doktorska služba je procijenila da Musa mora hitno na operaciju što je i Breogan potvrdio na zvaničnim kanalima putem društvenih mreža.

"Džanan Musa je morao hitno na operaciju nakon jednog udarca u vrat. Došlo je do problema sa disanjem i operacija se morala hitno uraditi", stoji u saopštenu Breogana iz kojeg navode da će obavještavati o stanju našeg košarkaša, a riječi podrške za Musu preplavile su Twitter španskog kluba.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Ovo je svakako udarac za Breogan pred ključne utakmice u ACB ligi gdje se bore za plasman u play off, a u toku današnjeg dana trebalo bi se znati više informacije, tačnije kolika pauza očekuje Musu.

Top Komentari

NESCAFE_
Brz oporavak Musa majstore, ne mogu da vjerujem, najjači košarkaš lige i da se na kraju desi ovaj peh, ali vratit ćeš se ti još jači KRALJU BOSANSKI !!
18 0
realista1982
Kakav peh,brz oporavak majstore...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti