Brutalna poruka Dejanu Savićeviću iz Srbije: Je**m te u ta usta škrbava!
(Foto: Kurir)

Na utakmici Zvezda - Partizan

Brutalna poruka Dejanu Savićeviću iz Srbije: Je**m te u ta usta škrbava!

M. Šljivak

Navijači Crvene zvezde su na utakmici protiv Partizana poslali brutalnu poruku nekadašnjem fudbaleru ovog tima, a sada predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću.

Savićević je u jednoj emisiji optužio Delije kako su produžena ruka vlasti i da je Zvezdan Terzić preko njih pritisnuo bivšeg selektora Đetića Ljubišu Tumbakovića i dvojicu fudbalera Zvezde da napuste selekciju Crne Gore pred meč sa Kosovom.

Nakon ovih riječi Savićević je dobio žestok odgovor od navijača Zvezde na košarkaškoj utakmici sa Partizanom.

Oni su razvili transparent na kojem je pisalo.

"Sjever, produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe" Je..m te u tak usta škrbava", aludirajući na poruku Savićevića koju je on uputio jednom navijaču Hrvatske dok je nosio dres Jugoslavije.

Top Komentari

Benjamingst
Kosovo je drzava
17 3
Mungos
Respect od HZ, brace iz Sarajeva!
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije