Bryant: Laker do kraja života

Nema namjeru da ide bilo gdje

Bryant: Laker do kraja života

Midhat Šljivak

Legenda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant ponovo je naglasio kako nema nikakve šanse da zaigra za neki drugi tim u NBA ligi.

Novinari su ga nakon utakmice s Brooklynom, u kojoj su Lakersi upisali prvu pobjedu ove sezone, pitali za eventualni odlazak iz Los Angelesa.

"Rekao sam više puta. Ja sam Laker i to ću ostati do kraja života. Nigdje drugo neću i ne želim igrati. Bez obzira šta mi nude, to se neće dogoditi. Krv mi je ljubičasta i zlatna i tako će biti uvijek", rekao je Kobe.

Bryant dres Lakersa nosi od 1996. godine, kada je stigao u NBA ligu, a u prethodnih gotovo 20 godina je postigao ikona franšize i jedan od najboljih igrača svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.