Bucksi spremaju ugovor života za Jrue Holidaya

Playmaker igra sjajno

Bucksi spremaju ugovor života za Jrue Holidaya

Milwaukee Bucksi su početkom ove sezone iz Pelicansa doveli sjajnog playmakera Jrue Holidaya.

Zauzvrat su u New Orleans poslali mnogo budućih draft pickova, no čini se da se Bucksima posao itekako isplaćuje.

Holiday u Milwaukeeju igra sjajnu košarku i na prosjecima je od 16,4 poena, 4,8 skokova i 5,4 asistencija a 'Jeleni' iako u posljednje vrijeme prolaze kroz laganu krizu i dalje slove kao najveći favoriti Istoka. Koliko Holiday znači za Milwaukee govori podatak da Bucksi već spremaju masivni novi ugovor za ovog košarkaša. Holiday bi naime mogao dobiti 135 miliona dolara za nadolazeće 4 sezone u Illinoisu. 

Bila bi to svakako kruna karijere za ovog košarkaša koji je karijeru počeo u Philadelphia 76-ersima.  

Top Komentari

RASanticeva
Debilan potez osobito kada znas da Brogdona nismo htjeli produžiti radi Bledsoea i Middletona koji su solidni starteri ali ne i zvijezde
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi