Budućnost dobija ogromno pojačanje

Austin Daye stiže u Podgoricu

Budućnost dobija ogromno pojačanje

M. Šljivak

Vodeći tim ABA lige, podgorička Budućnost, dobiće veliko pojačanje u ostatku sezone.

Kako navode crnogorski mediji, novi član tima iz Podgorice postaće fantastični američki košarkaš Austin Daye (28, 211cm).

Daye je nedavno raskinuo ugovor sa izraelskim Hapoelom, ali krilni košarkaš koji lako može pokriti i poziciji centra, već ima veliki broj ponuda za nastavak karijere.

Među timovima koji ga žele je aktuelni šampion Crne Gore. Daye bi kako stvari stoje ubrzo mogao stići u Podgoricu i tako će biti nastavljena njegova evropska avantura.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Daye ima i NBA iskustvo. Igrao je za San Antonio, Detroit, Memphis, Toronto i Atalantu, a 2014. godine je sa Spursima uzeo i NBA prsten.

U Evropi je igrao za Khimki, Pesaro i Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti