Bullsi iznenadili Cavse

NBA pripreme

Bullsi iznenadili Cavse

Košarkaši Chicago Bullsa slavili su večeras pobjedu na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa sa 108:94 u okviru pripremnog meča NBA lige. 

Cavsi su ovaj meča počeli sa najjačom petorkom u kojoj su bili Rose, LeBron, Love, Wade i Crowder, ali to nije bilo dovoljno da pobijede Bullse. 

Bullsi su dobro počeli meč pa su nakon prve dionice imali prednost od četri poena razlike. U drugoj dionici su igrali sličnu košarkui na odmor su otišli sa viškom od osam poena. 

Nastavak meča je donio nešto bolju igru domaćih u trećoj, a gostiju u četvrtoj dionici za konačnih 108:94 za Bullse.

U pobjedničkoj ekipi najefikasiji je bio Justin Holiday sa 28 poena dok je Lauri Markkanen dodao 18. Kod Cavsa istakli su se LeBron James sa 17 i Derrick Rose sa 13 poena. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi