Butler nakon pobjede nad Celticsima: Volimo biti momci koji se vraćaju
FOTO - EPA

Miami ima veliku prednost

Butler nakon pobjede nad Celticsima: Volimo biti momci koji se vraćaju

A. Beganović

Sjajan meč odigrali su sinoć Miami Heat i Boston Celticsi. Mnogo dobre košarke, preokreta i uzbudljiva završnica je zapravo i ono što se očekuje u finalnu konferencije.

Miami je slavio rezultatom 106:101 i poveo je 2:0 u seriji, iako je pred kraj druge četvrtine bio u zaostatku od 17 poena.

Međutim, u trećoj je Heat ubacio u brzinu više, uspio je preokrenuti rezultat u svoju korist, a u samoj završnici kao i prvoj utakmic, imali su više strpljenja pa su na kraju zasluženo slavili.

Zadovoljni su u Heatu nakon nove pobjede, a svoj komentar na utakmicu dao je i jedan od ključnih igrača Heata u doigravanju, Jimmy Butler.

"Volimo sebi da otežavamo stvari. Volimo gubiti i biti momci koji se vraćaju", kratko je rekao Butler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi