U 25. godini preminuo bivši saigrač Jusufa Nurkića: Udebljao se, više ga nisu mogli ni prepoznati

Tragedija u Sjedinjenim Državama

U 25. godini preminuo bivši saigrač Jusufa Nurkića: Udebljao se, više ga nisu mogli ni prepoznati

E. Škorić

Velika tragedija dogodila se u Sjedinjenim Američkim Državama nakon smrti košarkaša Caleba Swanigana (25).

Swanigan je bio je zvijezda koledž košarke, a igrao je i za Portland Trail Blazerse u NBA ligi nakon što su ga izabrali na draftu 2017. godine.

Nije poznat tačan uzrok rane smrti, iako je patolog potvrdio da je riječ o prirodnoj smrti.

Pojedini mediji navode da bi razlog smrti mogli biti zdravstveni problemi uzrokovani kilažom, pošto su posljednjih mjeseci društvenim mrežama kružile fotografije na kojima je bio neprepoznatljiv.

Iza njega je teško djetinjstvo jer je kao dijete bio ostavljen i beskućnik, a na kraju ga je usvojila jedna porodica i pružila mu šansu da se ostvari kao osoba i kao košarkaš.

Igrao je još i za Sacramento Kingse, no većinom je nastupao u razvojnoj ligi. Jedno vrijeme je svlačionicu dijelio i sa bh. košarkašem Jusufom Nurkićem u Portlandu.

Top Komentari

DadiG
U 26. godini novinaru. Kako god, laka mu zemlja
3 0
Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi