Čak je i Shaq morao komentarisati tuču Ronda i Paula

NBA svijet u šoku

Čak je i Shaq morao komentarisati tuču Ronda i Paula

E. Čaušević

Rajon Rando i Chris Paul obijležili su sinoćnji okršaj LA Lakersa i Houston Rocketsa nakon što su se potukli u finišu utakmice.

Sve je počelo kada je Brandon Ingram napravio faul nad Jamesom Hardenom, a zatim je odgurno košarkaša Houstona. Dok su drugi pratili šta se dešava između njih došlo je do sukoba Ronda i Paula koji su se potukli na parketu.

Rondo je uspio nekoliko puta udariti Paula, no ni košarkaš Houstona nije ostao dužan. Navodno, sve je počelo jer je Rondo pljunuo Paula, dok iz tabora Lakersa tvrde suprotno.

Nakon svega oglasio se i legendarni košarkaš Lakersa, Shaquille O'Neal, koji nije mogao ostati bez riječi na sve ovo. Shaq je uvijek volio varnice na terenu, no sigurno da je i njega iznenadila tuča između Ronda i Paula.

View this post on Instagram

Things gotta a lil heated HUH

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti