Rondo pljunuo Paula, a onda se u sve uključio i Carmelo Anthony

"To se ne radi ni na ulici"

Rondo pljunuo Paula, a onda se u sve uključio i Carmelo Anthony

E. Čaušević

Velika drama sinoć se dešavala na utakmici LA Lakersa i Houston Rocketsa, a meč je obilježila tuča Rajona Ronda i Chrisa Paula.

Sve je u finišu utakmice zakuhao Brandon Ingram koji je nakon prekršaja odgurnuo Jamesa Hardena, a onda je došlo do svađe Ronda i Paula koji su se i ranije znali sukobljavati na parketu. Ipak, sigurno niko nije očekivao da će doći do takve tuče između ovog dvojca i navodno pljuvanja.

Nakon utakmice igrači Lakersa su tvrdili da je Paul pljunuo Ronda i da je zbog toga došlo do sukoba, no američki mediji navode suprotno. Do frke je došlo jer je Rondo pljunuo Paula koji je nakon toga krenuo u napad.

Paul je čak pokušao Jamesu objasniti da ga je Rondo pljunuo što se nije vidjelo na kamerama. Nakon svega oglasio se i Paulov saigrač Carmelo Anthony koji je žestoko osudio potez košakaša Lakersa.

"Šta da vam kažem? Ovo što je Rondo uradio se ne radi čak ni na ulici. Ne možeš pljuvati protivničke igrače", poručio je Melo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi