Rondo i Paul se potukli, sve izazvao Ingram nakon što je gurnuo Hardena
I Paul i Rondo, kao i Ingram bit će suspendovani i kažnjeni, samo se još čeka da vodstvo NBA lige pregleda snimke i donese konačnu odluku o njihovom kažnjavanju

Ružna slika u Staples Centru

Rondo i Paul se potukli, sve izazvao Ingram nakon što je gurnuo Hardena

E. Škorić

Sijevalo je sinoć u meču Los Angeles Lakersa i Houston Rocketsa, a incident se dogodio na nešto manje od pet minuta prije kraja utakmice.

Kasno u zadnjem periodu Brandon Ingram je odgurnuo Jamesa Hardena s leđa i tu je izavao gužvu, a onda su počeli da se fizički obračunavaju Rajon Rondo i Chris Paul.

U tuči je učestvovao i Ingram, na kraju su sva trojica isključena i očigledno je da će biti suspendovani i kažnjeni novčano.

Iako Paul i Rondo po prirodi nisu osobe koje teže ovakvim situacijama, očigledno se nisu mogli kontrolisati, a navodi se da je Paul u jednom trenutku pljunuo Ronada.

Top Komentari

muha
Nije Ronad nego Rondo i on je pljunuo Paula a ne obratno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi