Caris LeVert će sačekati debi za Pacerse: Zbog 'male mase na bubregu podvrgnut detaljnim pregledima'
Foto: EPA

Problemi za sjajnog košarkaša

Caris LeVert će sačekati debi za Pacerse: Zbog 'male mase na bubregu podvrgnut detaljnim pregledima'

Sjajni košarkaš Caris LeVert bio je dijelom nedavnog tradea koji je uzdrmao NBA ligu.

U poslu 4 tima u kojem je na kraju James Harden završio u Netsima, a LeVert u Pacersima nenadano su se pojavili problemi za sjajnog košarkaša Indiane.

Na medicinskim testovima poslije tradea LeVertu je pronađena 'mala masa na lijevom bubregu' zbog kojeg će košarkaš biti podvrgnut daljnjim pregledima a njegov debi za Pacerse će još pričekati. Informacije o LeVertovom stanju bit će skoro poznate a košarkaš se zahvalio organizaciji tima iz Indiane na podršci koju je dobio nakon rezultata ovih testiranja i izrazio žaljenje što nije odmah u stanju pomoći svom timu.

"Caris ima našu veliku podršku i uradit ćemo sve da ga na terenu dočekamo što prije" - poručili su iz Pacersa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi