Već se zna gdje ide: Brooklyn Netsi stavili Džanan Musu na trejd listu?

PIšu američki mediji

Već se zna gdje ide: Brooklyn Netsi stavili Džanan Musu na trejd listu?

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa prethodna dva mjeseca radio je punom parom kako bi se spremio za novu NBA sezonu.

Musa je više od mjesec dana proveo u Bosni i Hercegovini gdje je trenirao više nego ikada i jasno je da želi biti što spremniji za novu sezonu. Konkurencija u Brooklyn Netsima je itekako jaka, a Steve Nash je na slatkim mukama.

No, danas se u američkim medijima pojavila informacija da bi Musa mogao napustiti Netse pred sami početak nove sezone koji je zakazan za 22. decembar.

Navodno, Netsi su spremni da stave Musu na listu za trejd i saslušaju ponude koje dođu. Prema posljednjim informacijama jedan tim je itekako pokazao interes za bh. košarkaša, a to su Indiana Pacersi.

Još uvijek nije jasno kakav trejd će ponuditi Indiana za Musu, ali sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja, te će biti zanimljivo vidjeti gdje će naš najbolji mladi košarkaš igrati naredne sezone.

Top Komentari

user1583752673
Mogao bi nazalost u Evropu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi