Casey pet godina za kormilom Pistonsa

Bivši trener Raptorsa pronašao novi angažman

Casey pet godina za kormilom Pistonsa

Dwane Casey nije dugo bio bez posla.

Nakon što je proglašen trenerom godine i nakon što su njegovi Toronto Raptorsi pometeni u polufinalu Istočne konferencije od strane Cavaliersa, Detroit Pistonsi objavili su da su dogovorili petogodišnju suradnju s Caseyem.

Momčad iz Detroita tijekom prošle sezone u tradeu je dobila Blake Griffina iz Clippersa koji je u paru s Andre Drummondom oformio možda i najjači centarski tadem u ligi.

Dužina ugovora koju je Casey dobio od strane Pistonsa govori o povjerenju koje managment Bad Boysa ima u ovoga stručnjaka, a u ovom periodu pred Caseyjem je zadatak da Pistonse dovede u doigravanje i sam vrh Istočne konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi