Chris Paul nastavlja saradnju sa Rocketsima

Ostaje i naredne sezone

Chris Paul nastavlja saradnju sa Rocketsima

Američki playmaker Chris Paul i naredne sezone će igrati za Houston Rocketse. 

Paul je stigao u Texas prošlog ljeta iz Los Angeles Clippersa, a ovog ljeta je postao slobodan agent i bez obzira na to nije bilo dilema da će doći do nastavka saradnje između njega i Houstana.

Rocketsi su sada i zvanično potpisali novi ugovor sa sjajnim playom koji iza sebe ima odličnu sezonu. On i Harden su vodili Rocketse do samog finala Zapadne konferencije, a Paul je tokom sezone prosječno bilježio 18,6 poena, 7,9 asistencija i 5,4 skoka.

Inače, Paul bi trebao biti dio velike trojke Houstona naredne sezone koju će vjerovatno još činiti James Harden i Carmelo Anthony.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi