Cibona bolja od Igokee
Cibona uzvratila Igokei za nedavni poraz (foto: Igokea.rs)

Pripremna utakmica u Zagrebu

Cibona bolja od Igokee

Košarkaši zagrebačke Cibone uzvratili su košarkašima Igokee za nedavni poraz u Laktašima te u pripremnoj utakmici u Zagrebu slavili sa 86:84.

Igokea je opet dobro otvorila susret. Uspio je nametnuti tim Aleksandra Trifunovića svoj ritam te je dobio prvi period sa 24-19.

Nastavila je Igokea sa dobrom igrom i u drugom periodu te sa +6 odlazi na odmor. U nastavku bolja igra domaćina koji prilazi na -2 pred posljednji period. Do kraja susreta vođena je velika borba a na kraju su slavili Zagrepčani. 

Kod Igokee najbolji Evans sa 16 i Vaughn s 13 poena dok su kod Cibone Rozić, Novačić, Bilinovac, Gibson i Sabeckis upisali dvoznamenkaste učinke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi