Prvi poraz Igokee  na pripremama, Ulm slavio u Kranjskoj Gori
Košarkaši Igokee zabilježili su prvi poraz na pripremama (foto: KK Igokea)

Odlična partija mladog Ilića

Prvi poraz Igokee na pripremama, Ulm slavio u Kranjskoj Gori

Košarkaši Igokee koji se trenutno nalaze na pripremama u Kranjskoj Gori večeras su zabilježili prvi poraz u pripremnim utakmicama.

Nakon što su prije dva dana deklasirali momčad Laškog u prvoj utakmici u Kranjskoj Gori danas je izabranike Aleksandra Trifunovića porazio njemački Ulm rezultatom 92:79.

Igokea je dobro otvorila susret i dobila prvi period rezultatom 25:20, no Nijemci u drugoj četvrtini prebacuju u brzinu više i u tom dijelu igre ubacuju 30 koševa te na veliki odmor idu s 4 koša viška. 

U trećem periodu Ulm je uzeo stvari u svoje ruke, preuzeo punu kotnrolu nad utakmicom i u zadnju četvrtinu ušao s velikom prednošću. Igosi se nisu uspjeli oporaviti od toga i upisali su prvi poraz na pripremama a partiju vrijednu spomena odigrao je mladi Dalibor Ilić koji je zabio 16 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi