Igokea deklasirala Laško
Igokea je deklasirala ekpu slovenačkog Laškog (foto: KK Igokea)

Visoka pobjeda bh. ABA ligaša

Igokea deklasirala Laško

Košarkaši Igokee večeras su u Kranjskoj Gori u svom trećem pripremnom meču deklasirali ekipu Pivovarne Laško rezultatom 110-55.

Od samoga starta bilo je jasno da če ovo biti ništa drugo do lakši trening za momke Aleksandra Trifunovića.

Već nakon prve četvrtine Igokea je imala +26. Do poluvremena je ta prednost narasla i na +34. U trećem periodu Zlatorog je nekako uspio parirati Igokei ali i taj period Igokea je dobila sa 24-21. Ipak, tim iz Aleksandrovca je odigrao sjajno i poslednji period te je ubjedljivo slavio.

Igokeu je do pobjede predvodio Clifford sa 20 poena, Vaughn je dodao 16, Lešić 12 a Ilić 11 poena. Prethodno su Aleksandrovčani ubilježili pobjede nad Slobodom i Cibonom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi