Cory Jefferson novi košarkaš Gran Canarie
Novo pojačanje za klub iz Španije

Pojačanje na centarskim pozicijama

Cory Jefferson novi košarkaš Gran Canarie

E. Dindić

Gran Canaria objavila je da u nastavak sezone ulazi znatno jača, te da će njihov član do kraja sezone biti Cory Jefferson. 

On je svoj zadnji angažman imao u Guangzhou u Kini. Na početku ove sezone dogovorio je sve uslove sa Darussafakom, međutim nije prošao medicinske preglede, što ga je koštalo ugovora u ovom klubu.

Međutim, košarkaš je kasnije opovrgao te navode, te poručio da iz drugog razloga on i Guangzhou nisu uspjeli da se dogovore.

Gran Canaria u Euroligi ove sezone ne stoji dobro te nalazi se pri samom dnu tabele, dok im ni u domaćem prvenstvu ne cvjetaju ruže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi