Krunoslav Simon MVP 22. kola Eurolige
Simon je imao fantastičan postotak šuta iz igre

Sjajna partija košarkaša Anadolu Efesa

Krunoslav Simon MVP 22. kola Eurolige

S. Pašalić

Hrvatski košarkaš Krunoslav Simon proglašen je za MVP 22. kola Eurolige.

Igrač Anadolu Efesa je u utakmici protiv Gran Canarije koju je turski tim dobio sa 93:74 odigrao sjajnu utakmicu i za 27 minuta upisao 25 poena uz sjajan šut iz igre (8/9), te je uz to još dodao 4 skoka, 3 asistencije i ukradene lopte.

Simon koji je u karijeri igrao tek za pet klubova, od kojih je u Zagrebu proveo deset godina trenutno sa svojih 33 godine igra sjajnu košarku i pokazuje da još uvijek nije za penziju.

Anadolu Efes sjajno igra u Euroligi i nalaze se na četvrtom mjestu tabele, a u narednom kolu će na svom parketu igrati protiv Olympiakosa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi