7

Komentari (7)

boris23
MJ je kralj a vi što vjerujete svemu što se piše ste stvarno seljaci žešći! Ili ste bili tamo i vidjeli svojim očima????
Twista
Bas je nasilnik, 7 ubistava, iz zatvora nije maknuo. Ja sam ga gledao dok je igrao od kasnih 80-tih pa sve do zadnjeg nastupa u Wizardsima. Svaki njegov nastup, bilo je i kada nisam mogao, ali eto od rodbine sam nakon rata dobijao mnoge dokumentarce, dcd-ove sa najboljim potezima. U svaku dvoranu kojunjenulazio dozivio je gromoglasni aplauz, ‘92 u Barceloni na olimpijskim igrama, najpopularniji sportista koji ke bio na igrama, ne vjerujem ovo pola sto pisu mediji, standarno nabacivanje, izlaze kao neke stvari 22 godine namon ovog dogadzaja, sto ranije niko nije pisao o njima? A u drugoj ruku, da li bi iko od vas cuo za Bila da nije bilo Jordana!!! Budimo ozbiljni
dinass
Hahaha Medical Bill urnebesno
dinass
Ne kontam minus,covjek se zove Bil i stalno je bio povrijedjen tako da je nadimak presmjesan ko imalo razumije engleski
Zulfikar
MJ je papak vazda bio i ostao, ogroman talenat i najbolji igrac nema dileme ali kao covjek smradina zesca. Mnogi kazu kao ovo ono morao je biti jer da nije nebi bio najbolji, to nije tacno pogledajte recimo Tom Brady-a dakle u sportu koji je brutalniji od basketa on je jedan gospodin, profesionalac i jedva cekam da izadje dokumentarac o njemu. Kao sto edwin rece MJ je obicna pizdica.
EdwinPol
MJ je mala p.*kica... koliko sam razumio, tersao je svima dok mu nisu zaprijetili, a onda je nastavio onima kojima je smio
dinass
Tako je uvijek u zivotu sa nasilnicima dok ne pokazes zube oni ce grist
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.