Crvena zvezda bez šansi u Vitoriji

Baskonia uvjerljiva protiv beogradskog tima

Crvena zvezda bez šansi u Vitoriji

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju kod Baskonie rezultatom 87:67. 

Još uvijek nekompletni Beograđani nisu imali nikakvu šansu u Vitoriji.

Raspoloženi domaćin je iskoristio nekompletnost gostiju ali i vlastitom kvalitetnom i sjajnom košarkom došao do nove uvjerljive pobjede. Priča je bila gotova već u prvom poluvremenu. Već tada je Baskonia odjurila na velikih +21, te povratka više nije bilo. U drugom dijelu igrala se nešto izjednačenija košarka pa su Beograđani izbjegli katastrofu koja im se smiješila na poluvremenu. 

Korpulentni Yousupha Fall predvodio je Baske s 20 poena a po 14 su dodali Vildoza i Giedraitis. Kod Zvezde je Loyd ubacio 14, a povratnik Walden 10 poena. 

Top Komentari

kico
.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi