Crvena Zvezda dovodi veliko pojačanje za nastavak sezone?

Sjajni košarkaš želja tima iz Beograda

Crvena Zvezda dovodi veliko pojačanje za nastavak sezone?

Emir Dindić

Nakon što je otpušten od strane Dallas Mavericksa svi se pitaju gdje će karijeru nastaviti sjajni playmaker Facundo Campazzo. 

Velike su šanse da će ovaj košarkaš svoju karijeru nastaviti u Europi, a prema još nepotvrđenim informacija Duško Ivanović želi Campazza u redovima Crvene Zvezde.

Doduše nije  Crvena Zvezda  jedina koja želi ovog košarkaša, imaće žestoku konkurenciju  u vidu Olimpije iz Milana i Fenerbahče  koji također  žele  vidjeti  sjajnog playmakera u svojim redovima.

Osim gore navedenih klubova, svakako da postoji opcija da se vrati u Real, gdje će biti sigurno dočekan raširenih ruku.

Mateo Chus trener tima iz Madrida nahvalio je ovog sjajnog košarkaša.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"On je odličan košarkaš, njega vole svi u Madridu. Bio bi izvanredno pojačanje za nas, ali moramo ga pustiti da na miru odluči o svojoj karijeri. Nadamo se da će biti sa nama", izjavio je Chus.

Sigurno je da će se ova saga rasplesti u narednih par dana, a za koga god da se odluči ovaj sjajni košarkaš,  predstavljače veliko pojačanje za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi