Otac Luke Dončića bodrio Zvezdu, pa izjavom bacio u trans sve navijače ovog kluba

Luka im je dao nadu ranijim izjavama

Otac Luke Dončića bodrio Zvezdu, pa izjavom bacio u trans sve navijače ovog kluba

S. Mlaćo
Crvena Zvezda je večeras savladala Olympiacos, ali pirova je to bila pobjeda.

Zvezda neće u play off, pa su navijači ovog kluba sigurno razočarani.

Večeras su njihovi ljubimci ipak pružili sjajnu partiju, a na tribinama je bilo mnogo poznatih lica. Za medije je na kraju govorio i Saša Dončić, otac popularnog NBA Igrača Luke Dončića.

Pohvalio je Zvezdu, a spomenuo i samog Luku.

Istakao je da prati često Euroligu i da Crvenu Zvezdu, a odmah je uslijedilo pitanje da li bi Luka u budućnosti mogao obući dres Zvezde.

Bio je veoma nasmijan i raspoložen Saša.

Oglasi

"Ja volim košarku, kao i Luka. Sve gledam, sve pratim. I on voli evropsku košarku“, rekao je Saša te odgovorio na 'ključno' pitanje.

"To je mislim pitanje za njega. Već su ga to pitali na Eurobasketu 2017. godine, mislim da je odgovor poznat", uz osmijeh je odgovorio.

Luka je ranije kazao da najviše prati utakmice Crvene Zvezde i Real Madrida, što će svakako baciti u trans navijače Crvene Zvezde koji se mogu nadati da će sjajni Slovenac ipak nekada obući dres njihovog kluba.

Izabranici Duška Ivanovića su drugi put u sezoni srušili trenutnog lidera na tabeli ekipu Olympiacosa.

Zvezda je slavila sa 85:77, ali to je na kraju bila pirova pobjeda jer su kolo prije kraja izgubili sve šanse za play off.

Beogradski tim je odigrao sjajan meč večeras, a do trijumfa ih je predvodio sjajni Campazzo sa 18 poena, dva skoka i osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Odličnu partiju u pobjedničkoj ekipi odigrao je i Holland sa 17 poenai dva skoka.

Kod gostiju iz Pireja ponovo je bio prvo ime Vezenkov sa 16 poena, osam skokova i tri asistencije, dobar je bio i Walkup sa 15 poena, pet skokova i pet asistencija.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Nek puše ***** svi zvezdini navijači genocidaši pa I njegov otac.
1 2
HamzaVojvoda
Nema moj jaro gore bagre od ovih baliyskih seljobera @desteka . svaki dan se mlatim s njima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi