Crvena Zvezda u Tel Avivu pala tek nakon produžetka

Beograđanima nestalo goriva u produžetku

Crvena Zvezda u Tel Avivu pala tek nakon produžetka

Košarkaši Crvene Zvezde poraženi s večeras u Tel Avivu u sklopu 3. kola Eurolige od Maccabija rezultatom 84:69. 

Utakmica je na kraju neočekivano ušla u produžetak, neočekivano iz razloga jer je domaći tim bio konstantno u prednosti od samog početka. 

Ipak, u posljednjem periodu u igri Maccabija dogodio se veliki pad koji je Zvezda iskoristila i na kraju, 9 sekundi prije kraja došla u situaciju da pobijedi u ovoj utakmici, no indisponirani Billy Baron promašio je pri neriješenom rezultatu otvorenu trojku i utakmica je otišla u produžetak.

U produžetku su Beograđani potpuno ostali bez goriva i u dodatnih 5 minuta Maccabi je pregazio Zvezdu sa 17:2 i na kraju slavio s visokih 15 razlike.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Wilbekien sa 16, te Casspi i Wolters s po 15 poena najbolji u redovima "Ponosa Izraela", dok je Perperoglu s 18 bio najefikasniji kod beogradskog tima za koji je Dobrić dodao 10 koševa. 

Top Komentari

Zoilomas
Trebala je ranije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi