Crvena zvezda uvjerljiva protiv Asvela u Francuskoj
Sjajno izdanje Beograđana u Villerbaneu

Prva gostujuća pobjeda Beograđana

Crvena zvezda uvjerljiva protiv Asvela u Francuskoj

Beogradska Crvena zvezda večeras je ostvarila veliku pobjedu u Francuskoj nad Asvelom rezultatom 89:68.

Odlična utakmica za srpskog predstavnika koji je određene probleme u ovoj utakmici imao samo u prvoj četvrtini.

Sve poslije prvog perioda u kojem je Asvel ostvario prednost od 4 poena pripalo je gostima koji su sve tri ostale četvrtine uvjerljivo riješili u svoju korist što je na kraju rezultiralo sa sigurnih +21. Odlična obrana iskombinirana sa sjajnim napadačkim izdanjem dvojca Walden - Loyd rezultiralo je prvim gostujućim trijumfom Beograđana u ovoj sezoni. 

Loyd je utakmicu završio s 29 poena, a Walden s 20 te su njih dvojica najzaslužniji za ove bodove Crvene Zvezde. Freeman je za domaćina postigao 14 poena a po 11 su dodali Yabusele i Lighty. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije