CSKA ostao i bez Darruna Hilliarda

Pred gostovanje u Tel Avivu

CSKA ostao i bez Darruna Hilliarda

Pred večerašnji euroligaški ogled koji će u Tel Avivu odigrati Maccaabi i moskovski CSKA iz redova atkualnog prvaka Europe dolaze vijesti o novim ozljedama. 

Nakon što je klub nedavno objavio kako je na duže vrijeme ostao bez Willa Clyburna, igrača oko kojeg je Dimitris Itoudis slagao ekipu, Moskovljani su izvijestili kako u Tel Avivu sigurno neće zaigrati Darrun Hilliard.

Na utakmici VTB lige protiv Parme iz Perma Hilliardu je nateklo koljeno a pošto se otek nije povukao igrač je ostao u Moskvi na daljnjim pretragama i večeras ga neće biti u rosteru Moskovljana kao ni Mikhaila Kulaglina.

Na drugoj strani, Izraelci će u večerašnji sraz ući značajno oslabljeni jer zbog ozljeda trener Sfairopoulos neće moći računati na Omri Casspija, Johna Dibartolomea i Nate Woltersa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti