Curry: Bolje je što je sad došla povreda

Košarkaš Golden State Warriorsa

Curry: Bolje je što je sad došla povreda

Američki košarkaš Stephen Curry zbog povrede će morati pauzirati nekoliko sedmica, prenijeli su američki mediji.

Član Golden State Warriorsa je povrijedio gležanj u meču protiv New Orleans Pelicansa, a iako je prvi mah djelovalo da mu predstoji duža pauza, pregledi su pokazali da povreda nije teže prirode.

Zbog toga je Curry u veoma dobrom raspoloženju...

"Bolje je što se ovo dogodilo sada nego kasnije u sezoni. To i meni daje vremena da se oporavim i da budem zdrav, a i timu da pronađe kontinuitet. Dugoročno, ovo je dobro za nas", kazao je Curry, te dodao:

"Nisam znao koliko je povreda ozbiljna, ali rezultati su stigli i to je dobra vijest. Ići ću na rehabilitaciju i biću spreman."

Curry je u susretu protiv New Orleans Pelicansa postigao 31 poen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi