"Da je barem Kobe živ da mi da savjet"

Lamar Odom žali za onim što je napravio

"Da je barem Kobe živ da mi da savjet"

Midhat Šljivak

Član šampionske generacije Lakersa iz 2009. i 2010. godine Lamar Odom prošao je kroz buran period od završetka karijere.

Odom je bio teški ovisnik o seksu, drogama i alkoholu, a nakon što je bio na rubu smrti, uspio je da se riješi svih loših navika i sada je novi čovjek.

Međutim, Lamar žali za činjenicom da je založio dva prstena koja je dobio. To su mu i navijači zamjerili, a ističe da bi sada rado pitao tragično stradalog Kobeja Bryanta za savjet.

"Navikavam se na život bez brata. Kobe je bio među prvima koji me je posjetio nakon što sam se predozirao 2015. godine. Savjetovao me je nakon svega šta da napravim", rekao je Odom i zatim se okrenuo založenim prstenovima.

"Da mogu, pitao bih ga kako da tražim oproštaj od navijača jer sam založio oba prstena", rekao je Odom.

Očekuje se da će oba prstena biti prodata za oko 100.000 dolara.

Top Komentari

Emir
Neka sprči Venesu mozda mu ona dadne onih Kobijevih 5.
0 4
Fce
Obicni divljak alkoholicar drogeras bisexual c glup ko noc
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti