LeBron je na komemoraciji u čast Kobea Bryanta i njegove kćerke tražio samo jedno

Iz poštovanja prema njima

LeBron je na komemoraciji u čast Kobea Bryanta i njegove kćerke tražio samo jedno

E. Škorić

Košarkaš Los Angeles Lakersa prisustovao je događaju u Staples Centru, ali je medijima rekao da ne želi da bude na fotografijama.

Jučer je Staples odao počast Kobeu Bryantu i njegovoj kćerkici Gianni. Oboje su poginuli nakon pada helikoptera prošlog mjeseca.

Nije slučajno odabrano da 24. 02. bude datum odavanja počasti. Prvi je broj bivšeg igrača Lakersa, a drugi je nosila n jegova kćer u Mamba akademiji.

Brojne zvijezde NBA lige, kao i neki slavni igrači došli su da odaju počast Kobeu. Bili su tu Westbrook, Harden, Curry, Draymong Green, Magic Johnson, Michael Jordan...

Bio je i LeBron, ali nije se pojavljivao nigdje - ni na fotografijama, ni u video zapisima. I to na lični zahtjev.

"Kobe mi je brat. Od trenutka kad sam ga u srednjoj školi gledao iz daleka, pa sve dok nisam stigao u ovu ligu s 18 godina i dobro ga vidio, sve bitke koje smo imali tokom moje karijere... Uvijek smo dijelili tu odlučnost da želimo pobijediti", rekao je LeBron James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi