Da li je ovo razlog zbog kojeg je suspendovan Josip Naletilić?
Iskusni playmaker suspendovan zbog situacije koja se svakodnevno viđa na košarkaškim terenima

Zanimljiva situacija

Da li je ovo razlog zbog kojeg je suspendovan Josip Naletilić?

O. Lekić

Danas je bilo zanimljivo u OKK Sloboda iz Tuzle.

Na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji susret sa Širokim Brijegom istakli su da do kraja sezone ne računaju na iskusnog playmakera Josipa Naletilića, te da će iskusni playmaker biti suspendovan. Ponudili su mu i raskid ugovora ali ovaj iskusni košarkaš nije pristao na tu opciju.

Razloge zbog čega je suspendovan Naletilić i šta je povod ovakvoj odluci javnost je ostala uskraćena. Međutim, kako saznajemo iz nezvaničnih izvora bliskih klubu razlog zbog čega je suspendovan ovaj iskusni playmaker je jedna situacija sa utakmice prošlog kola sa Mladosti iz Mrkonjić Grada. Jedan košarkaš Slobode je promašio zakucavanje, a iskusni Naletilić u žaru borbe za svaki koš povisio je ton na njega, te kao i na svakoj normalnoj košarkaškoj utakmici malo žustrije reagovao prilikom obraćanja.

Sporna situacija zbog koje je zaradio suspenziju u klubu nalazi se na 1:19:20 pa procijenite sami.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi