Da li su se Podgoričani zbog ovog poteza okomili na Musu?

Bh. košarkaš izviždan i izvrijeđan

Da li su se Podgoričani zbog ovog poteza okomili na Musu?

Bh. reprezentativac Džanan Musa nije baš imao prijatan ispraćaj sa utakmice protiv Budućnosti, u kojoj je Cedevita izgubila sa 72:57.

Većim dijelom susreta, Musa je od domaćih navijača imao jednak tretman kao i svi ostali košarkaši Cedevite, ali sredinom posljednje dionice je naš košarkaš počeo dobijati velike zvižduke i uvrede.

"Musa, pe*eru" orilo se sa tribina Morače, a mnogi smatraju da je mladi košarkaš sam isprovocirao takvu reakciju publike.

Malo prije nego što je počeo dobijati uvrede, Džanan Musa je pokušao omesti protivničkog košarkaša dok je bio pored klupe za rezervne igrače, a taj se potez nije dopao Podgoričanima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Bila je ovo loša noć za Džanana Musu koji je postigao samo četiri poena, a osim toga Cedevita je porazom u Podgorici ostala bez plasmana u finale ABA lige.

Top Komentari

Harisss
Eto neka vam ovo u Podgorici bude to sto pisete. A sta je sa kontinuiranom vrijedjanju ovog kosarkaskog dragulja na mnogim mjestima u Hrvatskoj. Nisam cuo da je Cedevita reagovala nekim saopstenjem i stala u zastitu Muse. Ponavlja se ovo prilicno cesto a podsjecam radi se o djecaku od 18 godina.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi