Trener Bosne Royal nakon pobjede u Vogošći

Damjanović: Nadam se da je ova pobjeda svjetlo u ovom sivilu

M. Šljivak

Trener KK Bosna Royal Aleksandar Damjanović veoma je sretan nakon pobjede njegovog tima u Vogošći.

Studenti su uspjeli da stignu 18 poena zaostatka i hrabrom igrom su došli do preokreta i pobjede u koju niko nije vjerovao da može doći nakon svega što se dešavalo.

Damjanović je čestitao igračima na hrabroj igri i ističe da su večeras pokazali pravi karakter.

"Drago mi je zbog ovih momaka. Čestitam im na zalaganju, želji i htijenju tokom kompletnog meča. Nisu se stvari razvijale dobro po nas u većem dijelu meča, a karakter i hrabrost koje su pokazali moji momci je za svako poštovanje", rekao je Damjanović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Vogošća je imala veliku prednost, to su šutevima iz vana održavali u trećem periodu. Mi smo uz požrtvovanje svih uspjeli da dođemo do preokreta i pobjede koja je jako važna za nas nakon svega što se dešavalo prošle sedmice. Nadam se da će ova pobjeda donijeti neko svjetlo na svo ovo sivilo koje se događa oko kluba. Momci daju maksimum. Njima se teško bilo skocentrisati na utakmicu nakon svega. Ja sam im rekao da dobrom igrom trebamo nagraditi sebe i to smo na kraju uspjeli", rekao je trener Bosne Royal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi