Danijel Jusup napustio kormilo HKK Široki

Novi trener do 12. augusta

Danijel Jusup napustio kormilo HKK Široki

Danijel Jusup u narednoj sezoni definitivno neće voditi HKK Široki.

U prošloj sezoni Širokobriježani su pod Jusupovim vodstvom osvojili titulu prvaka BiH, no unatoč velikoj želji, između dvije strane na kraju nije postignut dogovor o nastavku saradnje.

Potvrdio je to HKK Široki i putem svoje zvanične stranice, poželjevši pritom svom, sada već bivšem, terenu puno sreće i uspjeha u budućnosti.

Novi trener HKK Široki koji bi trebao voditi klub u ABA ligi 2 i prvenstvu BiH trebao bi biti poznat do 12. augusta kada je zakazan početak priprema za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kroz dosadašnju trenersku karijeru Jusup je, podsjećanja radi, vodio Zagreb, Split, Benston, Anwil, Zadar s kojim je osvojio Goodyear ligu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi