Danilo Šibalić blizu Slobode?
Dojučerašnji košarkaš Igokee veoma blizu dolaska u Mejdan

Košarkaši Slobode dobijaju pojačanje pred drugi dio sezone

Danilo Šibalić blizu Slobode?

E. Dindić

Danilo Šibalić iskusni košarkaš iz Srbije, blizu je dogovora sa Slobodom iz Tuzle.

Šibalić kojeg krasi izrazito dobar šut za tri poena, nalazi se u završnim pregovorima sa timom iz Tuzle.

Detalji ga dijele od potpisa ugovora, te će svakako predstavljati veliko pojačanje za Slobodu u nastavku sezone, pogotovo nakon odlaska Almira Hasandića u redove Sparsa. 

Ovu sezonu započeo je  ekipi Aubenas Basketa. Na 10 utakmica koliko je odigrao za tamošnji tim, na parketu je provodio u  prosjeku 12 minuta te za to vrijeme postizao 5,1 poen uz 2,2 skoka. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Osim Igokee i Aubenasa u dosadašnjoj karijeri nastupao je za: Beovuk, Vojvodinu, Polten, Ergonom, Radnički KG, Ulcinj, Napredak Rubin, Servitium, Smederevo, Strumicu i Teodo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi