D'Antoni nakon pobjede: Možemo pobijediti bilo koga, bilo kada

Trener Rocketsa puca od samopouzdanja

D'Antoni nakon pobjede: Možemo pobijediti bilo koga, bilo kada

Trener Houston Rocketsa Mike D'Antoni rekao je nakon pobjede njegovog tima protiv Golden State Warriorsa da ekipa može pobijediti bilo koga, bilo gdje.

Podsjetimo, Rakete su u drugoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije pobijedile Golden State Warriorse sa 127:105, a trener D'Antoni je još jednom branio stil igre svoje ekipe.

"Ne možete ući u utakmicu i promijeniti način na koji igrate. Ovo je način na koji igramo cijele godine. Imamo nekada padova, ali to je obično zato što se ne snađemo u tranziciji. Ipak, mi smo ono što jesmo i moramo biti ono što jesmo. Momci su večeras vjerovatli u pobjedu i sigurno nećemo ništa mijenjati. To bi bilo glupo u ovom trenutku. To se ne radi", rekao je D'Antoni i nastavio:

"Možemo pobijediti bilo koga, bilo gdje u bilo koje vrijeme ako igramo na naš način. Nekim ljudima se to možda ne sviđa. Žao mi je. Znate, to možda ne izgleda lijepo nekim ljudima, ali donosi rezultat".

Podsjetimo da se naredni meč finalne serije Zapada igra za četiri dana u Oaklandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi