David Blatt: Hvala svima od srca
David Blatt nastavit će biti trenerom Olympiacosa unatoč dijagnozi progresivne multiple skleroze

Sjajnom treneru došle brojne poruke podrške

David Blatt: Hvala svima od srca

David Blatt, sjajni trener koji je u svojoj karijeri bivao prvakom Europe i na reprezentativnoj i klupskoj razini jučer je obznanio kako boluje od progresivne multiple skleroze.

Nedugo zatim twitter su preplavile poruke podrške za Blatta a oglasili su se skoro svi euroligaški klubovi te bezbroj košarkaša koje je ovaj trofejni trener trenirao u svojoj karijeri. 

"Hvala vam svima od srca" - rekao je Blatt u novom obraćanju javnosti i nastavio: -"Sve će biti dobro i nimalo ne sumnjam u to, a i vama svima ostalim želim sve najbolje. Pobjednici nikad ne odustaju, a oni koji odustaju nikad ne pobjeđuju" - rekao je Blatt.

Poruke podrške došle su i iz najviših instanci europske košarke, odbora euroligaških trenera te Jordija Beromeua predsjednika CEO Eurolige.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

David Blatt je obznanio da će unatoč ovakvoj dijagnozi ostati na klupi Olympiacosa koji će s pripremama krenuti kroz koji dan. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi