Davis  želi pod svaku cijenu otići iz New Orleansa

Bez obzira na izbor prvog pika

Davis želi pod svaku cijenu otići iz New Orleansa

E. Dindić

Sjajni centar želi pod svaku cijenu otići iz New Orleansa. 

Iako su New Orleans Pelicansi dobili prvog pika na predstojećem draftu, to uopšte nije promijenilo stav Anthony Davisa koji želi napustiti ovu ekipu.

Mnogi su mislili da bi dolazak prvog picka na predstojećem draftu mogao da promjeni stav Davisa o odlasku, ali po svemu sudeći od toga nema ništa.

Timovi zovu New Orleans i dostavljaju ponude za trejdovanje, pošto ovaj košarkaš po svemu sudeći ne želi da se zadrži u ovoj franšizi.

Prema pisanju tamošnjih medija trenutno su u najboljoj situaciji Boston Celticsi, New York Knicksi i Los Angeles Lakersi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi