De Colo: Ne potcjenjujemo protivnika, biće težak meč

Bek CSKA o sutrašnjem meču

De Colo: Ne potcjenjujemo protivnika, biće težak meč

D. Vejo

Iako važe za favorita na papiru, košarkaši CSKA iz Moksve u sutrašnji meč četvrtfinala Eurolige ulaze sa maksimalnim oprezom.

Igrači Crvene zvezde Telekom veoma motivisani stižu u Rusiju, u nadi da će dobrom igrom stići do povoljnog rezultata. Iz tog razloga, domaćinu su oči širom otvorene.

"Mi u svaku utakmicu ulazimo kao da nam je posljednja. Zvezda igra kvalitetnu košarku ove sezone i biće velika prijetnja po nas. Na naš teren dolaze kako bi napravili što bolji rezultat. Bez ikakvog potcjenjivanja protivnika mi moramo ići na pobjedu jer oni igraju sjajno na svom terenu", rekao je za inostrane medije bek CSKA, Nando de Colo.

Ovaj nekadašnji igrač San Antonio Spursa igra sjajno ove sezone u dresu CSKA. Pored Teodosića, jedan je od nosilaca igre Moskovljana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi