Opet oni! Grobari su se ponovo pobrinuli da o njima priča svijet, Beograd ne pamti nešto slično

Nestvarne scene stižu iz prijestolnice Srbije

Opet oni! Grobari su se ponovo pobrinuli da o njima priča svijet, Beograd ne pamti nešto slično

A. Čaušević

Grobari su odlučili da se oprosti od Dejana Milojevića da originalana način te će scene iz beogradske arene pred meč protiv Mege sigurno obići svijet. 

Partizan je odlučio da svoje navijače za meč ABA lige počasti besplatnim ulazom, a zanimljivo da je dvorana bila puna sat i pol prije starta meča.

Početak susreta su obilježile emotivne i srceparajuće scene zbog odavanja počasti Dejanu Milojeviću, prerano preminuloj legendi beogradskog kluba.

Grobari su istakli zavjesu sa likom Milojevića, zapalili su nekoliko baklji u njegovu čast, dok je 20-ak hiljada aplaudiralo.

Na jednu stolicu je postavljen i Milojevićev dres iz vremena dok je igrao za Partizan, a na velikom ekranu je prikazan oproštajni video.

Oglasi

Bili su to momenti istinskih emocija od kojih su se mnogi naježili, a nije isključeno da su nekim potekle i suze. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Podsjćenja radi, Milojević je preminuo u 47. godini od posljedica srčanog udara. Kad ga je zadesila smrt radio je kao trener u stručnom štabu Golded State Warriorsa.

Inače, nekada sjajni košarkaš je dobar dio svoje trenerske karijere proveo i u Megi gdje je bio trener osam godina.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
u njiha stalno spetakli a unas sve propalo prazne hale klubovi ni zakuratz nisu bjedluk teski
3 2
user1676157327
Vidi causa opet svrsava na vlahe
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi