Delalić: Nismo imali nikakve šanse protiv Bosne Royal

Uvjerljiv poraz Gračanice

Delalić: Nismo imali nikakve šanse protiv Bosne Royal

Košarkaši Gračanice nisu se dobro proveli na gostovanju kod Bosne Royal.

U meču 14. kola A1 lige Gračanica je bila oslabljena neigranjem nekoliko važnih igrača, a to se na kraju odrazilo i na sam rezultat. Nakon meča na semaforu je bio uvjerljivih 101:62 za Bosnu Royal.

"Za ovu utakmicu bili smo oslabljeni. O tome smo i ranije obavijestili javnost kako bi se znalo šta nas očekuje u Sarajevu. Neki su bili povrijeđeni, neki pod virusom..., ništa drugo se u takvim okolnostima nije moglo ni očekivati", kaže trener Gračanice Amir Delalić za SportSport.ba i dodaje:

"Bosna Royal je, s druge strane, bila prejaka, pokazali su da su i kondiciono itekako spremni. Večeras na njihovom terenu nismo imali nikakve šanse."

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Prokomentarisao je i ambicije Gračanice.

"Cilj je da izborimo opstanak u A1 ligi, a pored toga i da razigramo naše mlade igrače, što smo večeras i činili", istakao je Delalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi