Delije poslale novu poruku Omiću i čelnicima Zvezde

Žele da napusti klub

Delije poslale novu poruku Omiću i čelnicima Zvezde

E. Čaušević

Novi košarkaš Crvene zvezde Alen Omić imao je debi za zaborav u dresu beogradskog kluba nakon što su ga popularne "Delije" dočekale salvom uvreda i zvižduka s tribina.

Najvatreniji navijači Zvezde nisu bili za to da košarkaš bh. korijena potpiše za ovaj klub, no čelnici kluba ih nisu poslušali. Delije su u sinoćnjoj utakmici protiv Olympiakosa Omića konstantno vrijeđale, a sve je kulminiralo nakon transparenta "Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija".

Međutim, onaj "normalni" dio navijača Zvezde na kraju meča ispratio je Omića gromoglasnim aplauzom što se nije svidjelo Delijama. Najvatreniji navijači Zvezde najavili su bojkot utakmica koji će trajati sve dok je Omić član beogradskog kluba.

"Predsjednik Nebojša Čović tražio je sastanak s nama da nas pita šta mislimo o njegovom dolasku. Delije su rekle svoje za to i bili smo protiv njegovog dovođenja. Svi znaju kakav je naš stav po tom pitanju. Ne znamo šta se desilo nakon toga pa su odlučili da ga dovedu. Ovaj čin za Delije je neprihvatljiv i od ove utakmice počinje naš bojkot. Delije neće dolaziti na utakmice dok je taj igrač u klubu", poručili su navijači Zvezde.

Top Komentari

infinity2612
Poremecen narod...
11 1
Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako jee ii userr friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi