Omić nakon uvreda navijača: Tu sam da igram košarku, da se borim
EPA

Oglasio se poslije meča

Omić nakon uvreda navijača: Tu sam da igram košarku, da se borim

E. Ganibegović

Slovenski centar Alen Omić nedavno je potpisao za Crvenu zvezdu, a sinoć je odigrao svoj prvi meču u crveno-bijelom dresu, međutim tokom susreta je naišao na brojne prozivke sa tribina.

Naime, dio navijača Crvene zvezde najavio je da će bojkovati utakmice svoje ekipe zbog njegove vjeroispovjesti.

Novi centar beogradskog tima se oglasio nakon meča i rekao da se nije mnogo obazirao na ono što su mu uputili navijači.

"Došao sam zbog navijača, znam da Zvezda ima najbolje navijače u historiji svega. Došao sam da igram za boju dresa", rekao je Omić, pa se zatim osvrnuo na uvrede navijača.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Ne znam, nisam to vidio, ja sam došao da igram košarku. Bio sam u sistemu da bismo pobijedili, da bismo igrali dobro, nisam slušao kako se deru, tu sam da igram košarku, da se borim. Moj život je košarka."

Top Komentari

Rustempasa
Bezmudac.
9 4
Bosanski Gazija
Prodana dusa...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi