Omić se pred spavanje oglasio preko Instagrama i odgovorio na uvrede

Ko tebe kamenom, ti njega hljebom

Omić se pred spavanje oglasio preko Instagrama i odgovorio na uvrede

Novi košarkaš Crvene Zvezde Ale Omić našao se na udaru navijača beogradskog kluba ni kriv, ni dužan.

Popularne "Delije" su Omića pred početak meča dočekale zvižducima, a tu je bio i transparent koji mu je poručio da nije dobrodošao u Beograd. "Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija", pisalo je na transparentu navijača Zvezde.

Omić je nakon utakmice u intervjuu rekao da je došao da se bori u dresu Zvezde i da igra košarku, a pred spavanje je ostavio i poruku na Instagramu.

"Ko igra za Zvezdu i zauvijek za nju navija, biće zauvijek moj bratija", poručio je Omić preko Instagrama.

Podsjetimo, njegova Zvezda je u Beogradu srušila moćni Olympiakos sa 89:78 i na taj način je došla do osme pobjede u ovoj sezoni, a Omić je imao šest ponea uz šest skokova.

Top Komentari

Kai Kaii
seljacina papak klosar dno dna od covjeka
26 3
prsatidado
Ovaj bi prodao rođenu mater. Kakav je bolest taj tuzlanski komunizam
17 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi