Denis Halilčević u Zrinjskom

Član kadetske petorke reprezentacije BiH seli u Mostar

Denis Halilčević u Zrinjskom · Saznajemo

Denis Halilčević, nadareni košarkaš i član prve petorke naše kadetske selekcije zaigrat će za HKK Zrinjski iz Mostara, aktualnog prvaka BiH. Ovo 199 cm visoko krilo u Mostar dolazi iz kluba ABC Tuzla u kom je prve košarkaške korake napravio i Jusuf Nurkić.

Za ovog mladog i talentiranog košarkaša bili su zainteresirani klubovi kako iz naše zemlje poput Sparsa i Slobode, tako i zagrebačka Cedevita kao i turski Tofas.

Ipak, čini se da je mostarski Zrinjski našem kadetskom reprezentativcu ponudio najbolje uvjete za razvoj i nastavak karijere pa će tako Halilčević skoro put Mostara. Denis je ovo ljeto bio jedan od najboljih igrača naše kadetske selekcije koja je u Sarajevu izborila povratak u A europsku diviziju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi