Dennis Clifford treće pojačanje Igokee

Američki centar

Dennis Clifford treće pojačanje Igokee

Čelnici Igokee angažovali su još jedno pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što su došli Aleksandar Cvetković i Marko Tomas, ovog ljeta saradnju sa Igokeom je dogovorio i američki centar Dennis Clifford koji u Laktaše dolazi iz Albe.

Da je ugovor potpisan saopštila je i Igokea putem zvanične stranice, koja je svom novom košarkašu poželjela dobrodošlicu, vjerujući da će opravdati ukazano povjerenje.

Clifford je inače rođen u februaru 1992. godine i visok je 215 centimetara. U dresu Albe je prethodne sezone imao velikih problema s povredama i bio je na prosjeku od 3.3 poena i 2.8 skokova po susretu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Prije nego što je došao u Evropu odradio je puni staž na Boston Collegeu.

Top Komentari

Kiss
Šta će im kada igraju samo to što igraju,pranje para četnika
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi