Šampioni dovode veliko pojačanje!

LA Lakersi misle ozbiljno

Šampioni dovode veliko pojačanje!

A. Čaušević

Čini se da će LA Lakersi angažovati veliko pojačanje za narednu sezonu. 

Prema najavama američkih medija novog šampiona će pojačati Dennis Schroder koji je prošle sezone u dresu Oklahoma City Thundera bio odličan.

Dogovor između dva tima bi trebao biti postignut uskoro, a Thunder će dobiti iskusnog Dannya Greena i 28. pik na draftu.

Reprezentativac Njemačke iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri. Na 65 odigranih mečeva u regularnom dijelu sezone u prosjeku je bilježio 18.9 poena.

Lakersi bi mogli izgubiri Rajona Ronda zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju te žele angažovati Schrodera koji bi mogao imati sličnu ulogu kao Rondo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi