Lakersi nude Kuzmu i Greena za DeRozana?
DeRozan bi mogao završiti u Lakersima

Lakersi žele sjajnog strijelca Spursa

Lakersi nude Kuzmu i Greena za DeRozana?

Los Angeles Lakersi navodno su jako zainteresirani za nisko krilo Spursa DeMar DeRozana.

Dobro upućeni poznavatelj zbivanja u NBA ligi, američki novinar Kevin O'Connor uvjeren je da će tim iz Los Angelesa poslati ponudu za Derozana.

Novi NBA prvaci voljni su se u eventualnoj razmjeni odreći Kyle Kuzme i Danny Greena u tradeu koji bi im iz Spursa donio DeRozana. Dalje, O'Connor piše kako raspolaže informacijama koje govore kako u San Antoniu ne bi imali ništa protiv tradea i trenutno najveće zvijezde tima Lamarcusa Aldridgea za kojeg će također razmotriti ponude kojih sigurno neće nedostajati ukoliko se odluče na takav potez. 

DeRozan je u Spursima od 2018. godine kada ga je Toronto tradeao za Kawhi Leonarda dok je Aldridge u Spursima od 2015. godine. Čini se da se tim iz Texasa sprema za kompletni rebuilding tima uoči nadolazeće sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi