Lakersi žele Ibaku
FOTO - EPA

Lakersi žele Ibaku

A. Beganović

Španski košarkaš Serge Ibaka mogao bi napustiti Toronto Raptorse.

Naime, prema pisanju američkih medija Ibaka će se naći na tržištu slobodnih agenata, a za njegovim uslugama zainteresirano je nekoliko klubova.

Među njima su aktuelni NBA prvaci, Los Angeles Lakersi, koji su kako pišu američki mediji i prije pokazivali interes za Ibakom.

Osim Lakersa interes za ovim košarkašem pokazuju Boston Celticsi, LA Clippersi, Miami Heat, Dallas Mavericksi i Portland Treil Blazersi.

Podsjetimo, Ibaka je član Toronta od 2017. godine. Sa ovim klubom osvojio je titulu, a nastupao je još za Oklahoma City, Real, te Orlando Magic.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi