DJ Fenner: Ako budemo na nivou, pobjeda protiv Sparsa neće izostati

Večeras treća utakmica finalne serije

DJ Fenner: Ako budemo na nivou, pobjeda protiv Sparsa neće izostati

Večeras je u dvorani Pecara na rasporedu treći meč finalne serije za prvaka BiH.

Za trofej se, podsjetimo, bore Široki i Spars. Trenutni rezultat u seriji je 1:1, pa stoga ne iznenađuje što za večerašnju utakmicu vlada veliko interesovanje.

Svoja očekivanja uoči utakmice iznio je američki playmaker DJ Fenner. 

“Očekuje nas teška utakmica jer je Spars kvalitetan protivnik. Međutim, ako cijela momčad odigra na svojoj razini, tj. da svi skupa sudjelujemo u obrani, napadu i skoku onda mislim da pobjeda ne bi smjela izostati. Naravno koncentraciju moramo imati svih 40 minuta", kazao je košarkaš Širokog DJ Fenner, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Moram pohvaliti naše navijače, oni su doista nevjerojatni, daju nam toliku energiju i inspiraciju. Definitivno mislim da su najbolji navijači u državi i da sa njima možemo svakoga pobjediti. Nadam se da ćemo večeras svi zajedno proslaviti pobjedu".

Utakmica se, podsjetimo, igra s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi